Bjørnbet Natur turisme

Tilbake

Bjørnbet gård ligger på Bjørnbet i Orkdal kommune, ikke langt fra grensen til Agdenes kommune i Sør-Trøndelag fylke.

Gården ligger i et område med unike muligheter,både når det gjelder jakt og fiske. Det er flere skogsvann på eiendommen. Trondheimsfjorden er i nærheten, og den gode lakseelva Orkla er også bare et par mil unna.
Vi er flere grunneiere som samarbeider med våre utmarksarealer. Samlet tilbyr vi jakt på 17300 dekar.
Mulighetene for jakt er svært gode. Både elg, hjort og rådyr, samt småvilt og fugl kan jaktes på.
Velg en ferie nær naturen i et viltrikt område, med kort vei fra fjord til fjell. Velg selv husvære og komfort - alt fra lavvo eller koie, til fullpensjon i jaktbolig.
Vil du ha en aktivitetsferie - eller ei stille stund i ei hytte ved et skogstjern? Viltsafari eller turer på sjøen kan ordnes under oppholdet.
Trondheimsfjorden er kjent for sine koraller, og er kjempefin for dykkere. Vi kan tilby turer for dykkere.

Fjordfiske:
Fiske på Trondheimsfjorden fra båt, med utgangspunkt i Ingdal eller Selva. Båt m/guide etter avtale.

Innlandsfiske
Fiske av ørret og røye i spennende små skogs og fjellvann, og også større vann. Det finnes flere fiskevann i området. Gangåsvatnet i Orkdal kommune, og Utnes og Frostadvatnet i Lensvik er gode fiskevann i nærheten. Fiskekort er påbudt, men dette kan ordnes på Bjønbet. For Orkdal kommune er det ett felles fiskekort for hele kommunen. Dette omfatter over 100 vann. Leie av båt mot avgift.
Det er gode muligheter for isfiske etter ørret og røye. Dette kan avtales med guide. Vi kan også tilby kombinerte opplevelsesturer/ferier med isfiske, jakt på mår med spets, åtejakt på rev eller skiturer utenom løypenettet.

Laksefiske
I Trøndelag er det mange gode lakseelver. Orkla, Nidelva, Stjørdalselva og Gaula kan nevnes. Orkla er bare et par mils kjøring unna gården, og er en ypperlig storlakselv. Flere smålakselver er også tilgjengelig. Det kan arrangeres en spesiell tur til Stordalselva og Nardalselva, med overnatting i hytte og guiding.
For alt fiske må utstyr ordnes selv.


Bjørnbet Natur turisme


Adresse:

Bjørnbet østre

7300
ORKANGER
Telefon: 72 48 84 66
Telefax:
Mobil:
E-Post: lars.ole@bjornbet.no

Internett:

http://www.bjornbet.no